Author Topic: Dvd e Adriano Celentanos 'Yuppi Du' , me e shitura ne Itali.  (Read 7380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

geni

  • Guest
Dvd e Adriano Celentanos 'Yuppi Du' , me e shitura ne Itali.
« Reply #1 on: November 12, 2008, 08:17:38 PM »
        E realizuar perpara 33 vjetesh , shiten me shume se 50 mije kopie ne 2 muaj  
 
Filmi i shkruajtur nga kengetari dhe autori Adriano Celentano ne vitin 1975, i interpretuar , gjithmone nga vete autori se bashku me te shoqen Claudia Mori dhe Charlotte Rampling , ne menyre te jashtzakondshme gjendet ne vendin e pare te klasifikit ne dyqanet e shitjeve te dvd.
Kjo pelikol eshte prezantuar ne festivalin e kinemas ne Venezia, ne nje version te restauruar, dhe njekohesisht shum aktual duke konsideruar temat e rendesishme qe trajton: vdekjet ne pune,papunesine, dhunen mbi grate, ndotjen e ambjentit..'Yuppi Du'  eshte hera e pare qe del ne kasete  o dvd.
 
Komplimentat me te larta Adrianos , mbetet gjithmone nje mito .