Author Topic: SHQIPTARET NE U.S.A  (Read 5289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

arberia

  • Guest
Re: SHQIPTARET NE U.S.A
« Reply #4 on: April 07, 2009, 12:09:58 PM »
Per ate qe keni bere hallall ta kini emrin SHQIPTAR.
me tere kuptimin e fjales"hallall"

Iliria

  • Guest
SHQIPTARET NE U.S.A
« Reply #3 on: December 13, 2008, 12:17:51 AM »
Faleminderit shume vertete jemi te lire dhe te pamvarur nga askush ,ky eshte nje experiment qe shqiptaret jemi nje popull i zgjuar dhe i mrrekullueshem dhe mund te bejme shume gjera te medha sikur te jemi te lire ,pra mos te impunohemi me diktature

Nasho79

  • Guest
SHQIPTARET NE U.S.A
« Reply #2 on: December 12, 2008, 11:57:40 PM »
Per ate qe keni bere hallall ta kini emrin SHQIPTAR.

Iliria

  • Guest
SHQIPTARET NE U.S.A
« Reply #1 on: November 09, 2008, 11:49:25 PM »
Ja se sa te bashkuar jemi shqiptaret ne Amerik

NE PUNOJME DHE JETOJME GJITHMONE PER TI DALUR ZOT ATDHEUT TONE TE DASHUR
                                 
                                      http://www.youtube.com/watch?v=ow02D_LLALk                                    http://www.youtube.com/watch?v=Vc3dI6XPDMs
« Last Edit: November 10, 2008, 01:41:27 AM by Iliria »