Author Topic: Zhvillim ekonomik.  (Read 3449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Atention

  • Super Anetar
  • *****
  • Posts: 976
  • Postimet: +27/-4
Re: Zhvillim ekonomik.
« Reply #2 on: July 31, 2011, 12:09:30 PM »
Pse askush qe lexon kete forum nuk po interesohet per shpetimin ekonomik te Shqiperise edhe SHBA-se ?!

Offline Atention

  • Super Anetar
  • *****
  • Posts: 976
  • Postimet: +27/-4
Zhvillim ekonomik.
« Reply #1 on: July 30, 2011, 05:41:26 PM »
Po nese kemi propozime dhe strategji per zhvillimin ekonomik te vendit , kujt edhe ku mundemi ti raportojme qe te meren ne shqyrtim ?

I lutem kujtedo qe lexon kete forum dhe ka djeni per ceshtjen te me pergjigjet .