Postimi Juaj

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Regullime per Forumin!  (Read 3969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Staff

  • Administrator
  • Anetar i Vjeter
  • *****
  • Postimet: +4/-0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 608
Regullime per Forumin!
« Reply #1 on: February 06, 2010, 04:03:47 PM »

Te nderuar Antare te forumit,

Ju kerkojme falje nderprerjen e sotme.
Me kenaqesi ju njoftojme qe kemi bere ndryshime te serverit dhe shpresojme qe forumi te jete me i shpejte dhe me i qendrueshem.

Gjithe te mirat

Staff
Logged
Pages: [1]   Go Up