Who's Online

Show
User Time Action
Guest 11:58:16 PM Viewing Who's Online.
Guest 11:53:18 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:49:02 PM Viewing the board Humor dhe Barcaleta.
Guest 11:43:42 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:42:51 PM Viewing the topic Bundesliga, Hofenheim kryeson i vetem.
Guest 11:39:18 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:31:38 PM Viewing the topic VERIU ME PD,JUGU ME PS.
Guest 11:29:19 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 11:29:07 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:28:54 PM Viewing the board Sugjerime.
Guest 11:18:26 PM Viewing the topic Librazhd, sekuestrohen 8 kg heroinë. Në pranga 3 persona.
Guest 11:17:54 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 11:14:14 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 10:58:53 PM Viewing the board Tema te Lira.
Guest 10:55:05 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 10:54:11 PM Viewing the topic 25 URTËSI NGA AJNSHTAJNI.
Guest 10:51:47 PM Viewing the topic Turizmi Malore (Alpin).
Guest 10:44:31 PM Viewing the topic Turizmi Malore (Alpin).
Guest 10:41:14 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:36:44 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:36:27 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:36:23 PM Searching the forum.
Guest 10:34:58 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:25:42 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 10:23:00 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:15:12 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:08:26 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:06:43 PM Viewing the topic Ambasada Shqiptare ne Greqi ..
Guest 10:05:23 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 09:59:49 PM Viewing the topic POEZI QESHARAKE DASHURIE.
Guest 09:57:34 PM Viewing a list of recent topics.
Guest 09:56:21 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:52:03 PM Viewing the topic Realizo fotomontazh online .
Guest 09:47:24 PM Viewing the board Zhvillimet politike.
Guest 09:42:36 PM Viewing the topic 15 sekretet e lumturis.
Guest 09:31:18 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 09:23:29 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 09:23:23 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 09:21:01 PM Viewing the topic Bashkimi familjar në SHBA, ja vizat për prindërit dhe vëllezërit.
Guest 09:11:34 PM Viewing the board PM3 Shqip .
Guest 09:03:34 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 08:59:35 PM Viewing the topic Ekologjia.
Guest 08:52:47 PM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 08:48:40 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 08:36:56 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:32:00 PM Searching the forum.
Guest 08:20:53 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:06:36 PM Viewing the topic 7 MARSI-DITA E MESUESIT.
Guest 08:06:06 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 08:05:53 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:02:10 PM Viewing the topic Dhimitër S. Shuteriqi.
Guest 07:58:36 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 07:58:29 PM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 07:51:25 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 07:51:22 PM Viewing the topic Njesite e matjes.
Guest 07:48:22 PM Viewing the topic Poezi dashurie.
Guest 07:48:00 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 07:40:35 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 07:39:49 PM Viewing the topic Ndollin vetem ne Shqypni.
Guest 07:33:30 PM Viewing the topic Tirane, ofroj vend pune mjeke stomatologe .
Guest 07:33:30 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 07:33:07 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 07:26:49 PM Viewing the topic Albania and the Albanians.
Guest 07:22:49 PM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 07:16:28 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 07:14:47 PM Viewing the topic Kush do ti fitoj zgjedhjet ne 2009?.
Guest 07:10:25 PM Viewing the board Free SMS .
Guest 07:04:08 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 06:56:45 PM Viewing the topic Historiku i alfabetit dhe i gjuhs Shqype.
Guest 06:53:33 PM Viewing the board Njoftime.
Guest 06:51:19 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 06:38:52 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 06:37:54 PM Viewing the topic Per 7 marsin gar kush fiton voten e mesuesave ..
Guest 06:33:45 PM Viewing the help page.
Guest 06:28:43 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:16:18 PM Viewing the board Ekonomia .
Guest 06:05:00 PM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 06:02:46 PM Viewing the topic Video famoze.
Guest 06:02:31 PM Viewing the topic sali serbi te ndaloj te bllokoj librin tim.
Guest 06:02:17 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 05:32:19 PM Viewing the topic Skeleti" i filozofisë! .
Guest 05:27:47 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 05:24:01 PM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 05:18:25 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 05:16:48 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 05:06:38 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 05:06:17 PM Viewing the board Lojra me dore.
Guest 04:56:47 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 04:56:22 PM Viewing the board Prezantoni veten ne forum!.
Guest 04:54:49 PM Viewing the topic Shkodra turistike.
Guest 04:53:11 PM Viewing the topic KOSOVA SOT DHE NESER !!.
Guest 04:44:25 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 04:43:40 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 04:28:19 PM Viewing the topic Tirane, ofroj vend pune mjeke stomatologe .
Guest 04:26:20 PM Viewing the topic Vlora turistike.
Guest 04:21:20 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 04:14:36 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 04:09:10 PM Viewing the board Zona e Tifozerise.
Guest 04:08:18 PM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 04:05:53 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 04:02:43 PM Viewing the topic come and have a look.
Guest 03:52:51 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 03:47:54 PM Viewing the topic hendbolli.
Guest 03:46:33 PM Viewing the board Prezantoni veten ne forum!.
Guest 03:46:13 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 03:45:34 PM Viewing the topic “Dua të shes veshkën”.
Guest 03:45:02 PM Viewing the topic C'eshtja komtare ??? Plaga e thelle e kombit Shqyptare!!!.
Guest 03:38:49 PM Viewing the topic Shkodra turistike.
Guest 03:37:51 PM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 03:32:46 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 03:24:28 PM Viewing the topic Poezi dashurie.
Guest 03:17:30 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 03:14:14 PM Viewing the topic FJALE TE URTA....
Guest 02:57:01 PM Viewing the board Humor dhe Barcaleta.
Guest 02:52:48 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 02:49:50 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 02:43:43 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:40:38 PM Viewing the topic CILAT KRAHINA FLASIN GJUHEN SHQIPE LETRARE..
Guest 02:28:48 PM Viewing the topic Vlora turistike.
Guest 02:27:52 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:27:30 PM Viewing the topic Bregdeti Adriatik.
Guest 02:26:41 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 02:24:03 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 02:18:00 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 02:17:34 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:17:11 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 02:13:33 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 02:12:17 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 02:11:38 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 02:06:58 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 02:03:54 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:50:38 PM Viewing the board Politika Nderkombetare.
Guest 01:39:21 PM Viewing the topic E DREJTA E VOTES PER EMIGRANTET.
Guest 01:34:28 PM Viewing the topic Buying Cialis Soft Tabs - Buy Cialis Soft Tabs without prescription.
Guest 01:29:12 PM Viewing the topic POPULLSIA E TIRANES NE RRITJE.
Guest 01:23:03 PM Searching the forum.
Guest 01:18:19 PM Viewing the board Turizmi....
Guest 01:13:08 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:06:13 PM Viewing the topic DEBILI Enver Hoxha, djalë ilegal i Çerçiz Topullit?.
Guest 01:05:57 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:03:03 PM Viewing the board Lojra me dore.
Guest 01:02:10 PM Viewing the topic TRINOMI: BERISHA-NANO-META kunder EDI RAMES.
Guest 12:59:39 PM Searching the forum.
Guest 12:57:44 PM Viewing the topic Prostuticioni Historik i Bashkimit Europian (BE) vazhdon sot n'politiken e saj. .
Guest 12:50:40 PM Viewing the topic Nje vend qe keni vizituar dhe ju ka lene mberesa.
Guest 12:47:38 PM Viewing the topic Historiku i Fotografise Shqiptare-Dinastia Marubi .
Guest 12:40:44 PM Viewing the board Fizika & Astronomia....
Guest 12:38:57 PM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 12:38:41 PM Viewing the topic Opera e parë shqiptare mbush 50 vjet.
Guest 12:29:51 PM Viewing the topic Shpetimi i Shqiperise:.
Guest 12:29:01 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 12:26:48 PM Viewing the topic Përse Sali Berisha nuk më duket mafioz!.
Guest 12:26:23 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 12:25:07 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 12:12:45 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 12:08:34 PM Viewing the topic Vlora turistike.
Guest 11:48:44 AM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 11:48:44 AM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 11:44:03 AM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 11:37:25 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 11:34:56 AM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 11:27:51 AM Viewing the topic Skeleti i njeriut.
Guest 11:24:59 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:14:56 AM Viewing the topic Bashkimi familjar në SHBA, ja vizat për prindërit dhe vëllezërit.
Guest 11:13:45 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:03:04 AM Viewing the topic Chloroquine Use Salmonella Resistance, Purchasing aralen no prescription - Purchasing cheap Chloroqu.
Guest 11:02:23 AM Viewing the board Prezantoni veten ne forum!.
Guest 10:55:02 AM Viewing the topic fOTO HUMORISTIKE.
Guest 10:49:54 AM Viewing the topic Albania and the Albanians.
Guest 10:29:04 AM Viewing the topic CILAT KRAHINA FLASIN GJUHEN SHQIPE LETRARE..
Guest 10:26:18 AM Viewing the board Sociologjia.
Guest 10:25:54 AM Viewing the topic Discount PROZAC With No Prescription - Discount PROZAC Without A Prescription.
Guest 10:21:44 AM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 10:20:54 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:16:53 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:15:47 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:11:12 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 10:09:45 AM Viewing the topic Pse e gjithe Europa duhet te punoje qe te mbaje me buke Greqine ?.
Guest 10:07:54 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:53:35 AM Viewing the topic TRINOMI: BERISHA-NANO-META kunder EDI RAMES.
Guest 09:48:24 AM Viewing the topic Vlora turistike.
Guest 09:46:46 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 09:42:38 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:38:14 AM Viewing the topic Bregdeti Jon.
Guest 09:37:45 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:37:25 AM Viewing the board Muzika.
Guest 09:35:44 AM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 09:32:55 AM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 09:20:19 AM Searching the forum.
Guest 09:05:07 AM Viewing the topic Claritin Zyrtec, Buying Zyrzine without prescription.
Guest 09:00:56 AM Viewing the topic Greqi, 3 shqiptare arratisen nga burgu ne Thiva.
Guest 08:53:11 AM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 08:53:09 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:36:11 AM Viewing the topic Tirane, ofroj vend pune Recepsioniste .
Guest 08:30:33 AM Registering for an account on the forum.
Guest 08:29:59 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:28:45 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:18:16 AM Viewing the topic KUSH ISHTE KRISTAQ RAMA DHE CFARE LIDHJE KISHTE ME TE DEGJENERUARIN SPIRO KOLEKA.
Guest 08:10:57 AM Viewing the topic ..
Guest 08:07:06 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 08:04:24 AM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 07:59:25 AM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 07:52:46 AM Nothing, or nothing you can see...
Guest 07:39:23 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:24:35 AM Viewing the topic Ordering Chlorpromazine - Purchasing Thorazine no prescription.
Guest 07:12:45 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:08:09 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:07:41 AM Viewing the topic Historiku i Fotografise Shqiptare-Dinastia Marubi .
Guest 06:53:26 AM Viewing the topic KERKESE # 2.
Guest 06:47:36 AM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 06:47:29 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 06:33:16 AM Viewing the topic Fakte mbi dhe rreth Iliro-Shqyptarve ner shekuj.
Guest 06:13:38 AM Viewing the topic CILAT KRAHINA FLASIN GJUHEN SHQIPE LETRARE..
Guest 06:07:29 AM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 05:38:18 AM Viewing the topic Rruga per zhvillimin e Shqiperis fillon nga dt 28 Nentor.
Guest 05:33:00 AM Viewing the topic Regjistrohet zona e Liqenit Artificial, Hipoteka: Qytetarë sillni dokumentet ..
Guest 05:15:24 AM Viewing the topic SHPALLJA E PAVARESISE SE SHQIPERISE SHQIPTARE / Gezuar 28 nentorin.
Guest 04:54:24 AM Viewing the topic C'eshtja komtare ??? Plaga e thelle e kombit Shqyptare!!!.
Guest 04:46:00 AM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 04:44:55 AM Viewing the topic HUMOR..
Guest 04:17:40 AM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 03:57:01 AM Viewing the topic Sa larg kemi shkuar ?!.
Guest 03:41:32 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 03:38:48 AM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 03:37:50 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 03:31:22 AM Viewing the topic Roli i Sigurimit te banda e Xhevdet Mustafës .
Guest 03:15:37 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:55:33 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:40:12 AM Viewing the board Free SMS .
Guest 02:29:03 AM Viewing the topic Tare “luan” me të gjithë, nga Lacio... tek Interi.
Guest 02:20:09 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:58:25 AM Registering for an account on the forum.
Guest 01:48:46 AM Viewing the topic Sa te rrezikuar jemi prej ndotjes:.
Guest 01:47:52 AM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 01:34:07 AM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 01:28:50 AM Viewing the topic Lista e deputeteve te partise Demokratike.
Guest 01:24:47 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:09:48 AM Viewing the topic KUSH ISHTE KRISTAQ RAMA DHE CFARE LIDHJE KISHTE ME TE DEGJENERUARIN SPIRO KOLEKA.
Guest 01:04:46 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 01:04:16 AM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 12:59:27 AM Viewing the topic Vetevendosje !.
Guest 12:59:27 AM Viewing a list of recent topics.
Guest 12:50:38 AM Searching the forum.
Guest 12:50:17 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 12:49:20 AM Searching the forum.
Guest 12:44:39 AM Viewing the topic Bregdeti Adriatik.
Guest 12:40:57 AM Viewing the topic Rishikim i Historis Shqiptare asht detyrim per Kombin.
Guest 12:17:40 AM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 12:16:02 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 12:00:18 AM Viewing the topic Naim Frasheri dhe fjalet e zotit ..
Guest 12:00:06 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Show