Author Topic: Armet Kimike - Chemical Weapons  (Read 3093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Staff

  • Administrator
  • Anetar i Vjeter
  • *****
  • Posts: 608
  • Postimet: +4/-0
  • Gender: Male
Armet Kimike - Chemical Weapons
« Reply #1 on: November 16, 2013, 09:48:05 PM »
Armet Kimike dhe zhurma e madhe - Chemical Weapons!

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-24116042

Hapet nje dritare per te nxjerre shqiperine nga kriza ekonomike dhe Kryeministri Edi Rama si cdo kryeminister i nje shteti i zhytur ne borxhe dhe me papunesi zyrtare 13% por reale 30% (sipas INDEX MUNDI) consideron mundesine per te marre tenderin. Duke patur parasysh qe shqiperia ka nje impiant per shkaterrimin e armeve kimike. Meqenese shqiperia ka ndontje Zoti Rama desh te vriste dy zogj me nje gure. D.M.TH coston per shaterrimin dhe pastrimin e vendit. Por cfare ndodh si gjithmone shume zhurme per asgje i themi propozimit JO (tolerance shqipetare) pa u diskutuar fare nese ka hapesire per ta pranuar duke vene kushtet e percaktuara nga komuniteti evropian. Sepse mos harroni qe shqiperia eshte ne mes te evropes dhe ne asnje menure nuk do te pranonte evropa arme kimike te keqtrajtuara ne zemer te saj.
Po pse po nuk i pranoj shqiperia mendoni se nuk do gjeje amerika vend qe ka nevoje per ndihme financiare qe te marre tenderin. Mendohet qe Franca dhe Gjermania do te konsiderojne hostimin e shkaterrimit.
Duan zduan shqipetaret Superfuqite do te bejne ate qe duan.

Po pergezime qe i thame JO tenderit (te pa konfirmuar fare) po ate ndotjen qe kemi si do ta pastrojme apo ti fusim nje parti tani dhe varja se ka kush mendon per to.
Nje gje nuk eshte e lehte te qeverisesh shqipetaret! Respekt Zotit Rama qe po mundohet...