Author Topic: Ofroj Vend Pune Operator Telefonik  (Read 3083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Infinity Call

  • I Regjistruar
  • *
  • Posts: 4
  • Postimet: +0/-0
  • Gender: Female
Ofroj Vend Pune Operator Telefonik
« Reply #1 on: January 10, 2012, 12:21:24 PM »
Infinity Call kërkon te punesoje Operator telefonik .

Kriteret që duhet të ketë një aplikant janë:

1. Njohje shume e mire e gjuhës Italiane;
2. Dëshirë për të punuar (Part Time ose Full Time);
3. Aftësi shumë të mira komunikimi;
4. Ambicioz dhe dëshirë për tu rritur profesionalisht.

Infinity Call ofron:

1. Ambjent të këndshëm dhe konkurues të standarteve ndërkombëtare;
2. Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit në fuqi;
3. Punë të sigurtë afatgjatë;
4. Trajnim dhe formim të vazhdueshëm profesional;
5. Punë në grup dhe individuale;
6. Sistem shpërblimi javor, mujor, mbi nivelet e tregut mbi baza individuale dhe grupi;

Mund të dërgoni aplikimet tuaja në adresën: recruiting@infinitycall.it ose të Aplikoni Online në linkun – http://www.infinitycall.it/risorse.php

Mund te paraqiteni për të zhvilluar një intervistë çdo te marte dhe te enjte ne oren 11.00 ose 17.30

Për informacion të mëtejshme kontaktoni në adresën ose numrat e mëposhtëm:

Na ndiqni ne Facebook: http://facebook.com/InfinityCalls

Cel. : +355 696021102

Adresa: Rr. Sulejman Delvina, Pall. 2
( tek Sheshi Wilson, përballë Postës Nr. 8 te rrethrrotullimi i Tiranës së Re ose sipër CCS).