Author Topic: ............................  (Read 3398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Atention

  • Super Anetar
  • *****
  • Posts: 976
  • Postimet: +27/-4
Re: ............................
« Reply #2 on: December 30, 2011, 10:32:37 AM »
Gezuar Adrian, uroj nje vit te mbar per ty dhe sigurisht qe pa Slaiu dhe Meten ne pushtet Shqiperia do jet shume me mire, nese drejtesia shkon ne vend gjithnje eshte me mire.

Uroj qe viti i ri 2012 te jet nje vit i mbar e i lumtur plot shendet per te gith popullin (Shqipetar). Uroj kete vit popullit Shqipetar ti dali frika dhe ti vije trimeria dhe solidariteti, pa bashkim forcash nuk ka drejtesi dhe as paqe.

Offline adrian ibruli

  • Global Moderator
  • VIP
  • *****
  • Posts: 2.848
  • Postimet: +32/-1
............................
« Reply #1 on: December 30, 2011, 09:12:09 AM »
GEZUAR  VITIN E RI DHE PER SHUME VJET GEZUAR DHE ARDHTE KY VIT ME KEMBE TE MBARE,  natyrisht pa Saliun dhe ilirin, se perndryshe me keta ne pushtet, do te kemi te tjera fatkeqesi kombetare.