Author Topic: Shes kombesin: applying to the auction nationality:  (Read 3550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Atention

  • Super Anetar
  • *****
  • Posts: 976
  • Postimet: +27/-4
Re: Shes kombesin: applying to the auction nationality:
« Reply #2 on: March 05, 2011, 06:16:26 PM »
Pasi kam pare menyren se si veprojne ne emer te patriotizmit politilkanet Shqipetar , te cilet mashtroine ne menyren me monstruoze gjith popullin Shqipetar duke u mbeshyer pas flamujve edhe duke i vjedhur e vrar ata ne menyren me te paskrupullt duke u perqendruar vetem tek interesi i tyre personal edhe tek buxheti i miljonave qe ju shtohen cdo dite ne bankat Shqipetare edhe ato nderkombetare.

Ateher edhe un si qytetar i thjeshte shqipetar po mendoj nje here ne jeten time si keta politikan te flliqur qe kemi dhe po shikoje interesin tim personal duke menduar me pare biznesin sesa patriotizmin.

Dhe keshtu me lindi ideja ta nxjere ne ankand origjinen time, kush paguan me shume qe un te behem shtetas i tyre do te thot njekohesisht se ky shtet me do me shum dhe un do ta dua gjithashtu.

Nese nuk mar ofertat e duhura deri ne nentor te ketij viti qe eshte edhe data e fundit per rregjistrimin e origjines edhe fes un do deklarohem amerikan dhe do ti kerkoj ambasades se USA te mbaj pergjegjsi per mua si shtetas te saj edhe te me pajisi sa me shpejt me pasaporte qe te iki sa me pare prej ketej se me kan mar peng talebanet.
« Last Edit: March 07, 2011, 12:41:01 AM by Atention »

Offline Atention

  • Super Anetar
  • *****
  • Posts: 976
  • Postimet: +27/-4
Shes kombesin: applying to the auction nationality:
« Reply #1 on: March 05, 2011, 06:14:57 PM »
I have see how the Albanian politikans are acting in the name of patriotism, wich politikans in the most monstrous way  they have lieing all Albanian people hide behind flags , they have stolen and even killed them in the most unscrupulous way, focusing only on their personal interest added every day millions money to there budget in Albania and international banks.

Like a simple Albanian citizen I will think once in my life as these dirty politicians, so i will see my personal interest to businesses than previously thought patriotism.

And so was born the idea to my nationality issued in the auction, which country pays  me more for i to become a citizen of them, which would mean that this country likes me more and I will love Also

If i do not take the proper bids until November of this year, which is also the deadline for the registration of nationality and religion, I shall plead for Amrican nationality and  the American Embassy  must keep responsibility for me to equipped me with a passport soon for leaveing as soon as possible from here, becouse Talibans have mortgage me .

« Last Edit: March 07, 2011, 02:12:25 AM by Atention »