Author Topic: A dini gje per anetarin e vjeter te ketij forumi Petrit Kolen ?  (Read 3203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lidabica

 • VIP
 • ***
 • Posts: 5.428
 • Postimet: +22/-47
Re: A dini gje per anetarin e vjeter te ketij forumi Petrit Kolen ?
« Reply #3 on: March 24, 2011, 02:47:47 PM »
e po pse sé paqskeni degju,qe ka ngel nji çik me barre :P ;)

Offline adrian ibruli

 • Global Moderator
 • VIP
 • *****
 • Posts: 2.848
 • Postimet: +32/-1
Re: A dini gje per anetarin e vjeter te ketij forumi Petrit Kolen ?
« Reply #2 on: February 25, 2011, 10:30:36 PM »
Me duket se e kan perjashtu nga partija dhe sic dihet, kur te perjashtojshin nga partija, njoni hyjte mren dhe te tjeret qe i vijshin mrapa, shkojshin ne rrot te somes, sic i thon kosovaret, medemek i internojshin.

Offline Atention

 • Super Anetar
 • *****
 • Posts: 976
 • Postimet: +27/-4
A dini gje per anetarin e vjeter te ketij forumi Petrit Kolen ?
« Reply #1 on: February 25, 2011, 09:32:25 PM »
Ka shum kohe qe antari Petrit Kola nuk po duket ne forum, mund te mesojme me ndonje menyre se ku eshte, pse nuk duket, a eshte mire a jo?