Author Topic: ?  (Read 4491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adrian ibruli

 • Global Moderator
 • VIP
 • *****
 • Posts: 2.848
 • Postimet: +32/-1
Re: A konsideroni se komisioneri europjan S.Fyle eshte korruptuar nga Saliu ?
« Reply #3 on: February 16, 2011, 10:12:38 PM »
Une mendoj se Fyle, eshte nje politikan i zgjuar dhe qe nuk esht i korruptuar.

Offline lidabica

 • VIP
 • ***
 • Posts: 5.428
 • Postimet: +22/-47
Re: A konsideroni se komisioneri europjan S.Fyle eshte korruptuar nga Saliu ?
« Reply #2 on: February 16, 2011, 02:02:12 PM »
hahaha sa me te meta qe je more i shkrete,po te gjithe boten korruptoka ky saliu more,hahahaha medeeet ,medet,me mendjen tende as deri ne h....nuk shkohet more..pupupuupu,na doli dhe Fylja i korruptum tani hahahahaq

Offline Atention

 • Super Anetar
 • *****
 • Posts: 976
 • Postimet: +27/-4
?
« Reply #1 on: February 15, 2011, 11:51:34 PM »
 .
« Last Edit: October 03, 2011, 12:09:38 AM by Atention »