Who's Online

Show
User Time Action
Guest 12:30:26 AM Viewing the board Teknologjia .
Guest 12:28:34 AM Viewing the board Arkivi i Forumit.
Guest 12:27:58 AM Viewing the topic Do ta mbjell Shqipërinë nga veriu në jug me ullinj.
Guest 12:26:56 AM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 12:14:48 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 11:57:27 PM Viewing the topic Njerez te shquar.
Guest 11:57:25 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 11:42:13 PM Viewing the topic Buy Cheap LASIX - Buy Furosemide LASIX No Prescription.
Guest 11:39:15 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 11:38:59 PM Viewing the board Kuriozitete.
Guest 11:30:56 PM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 11:27:24 PM Viewing the board Biznesi....
Guest 11:22:50 PM Viewing the topic Order CIPRO Online - Purchase CIPRO.
Guest 11:06:49 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:05:26 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 11:05:02 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:57:05 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:50:31 PM Viewing the topic Ordering Chlorpromazine - Purchasing Thorazine no prescription.
Guest 10:48:30 PM Viewing the topic Shkrimtari juaj i preferuar ( Shqipetar ).
Guest 10:48:28 PM Viewing the topic Historiku i Fotografise Shqiptare-Dinastia Marubi .
Guest 10:46:09 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 10:43:44 PM Viewing the topic Gjakmarrja dhe Kanuni !.
Guest 10:29:31 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:28:54 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:28:42 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:28:39 PM Viewing the topic AZEM HAJDARI; NJE PISHTAR QE NUK SHUHET.
Guest 10:27:44 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:27:31 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:25:46 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 10:05:06 PM Searching the forum.
Guest 09:58:54 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 09:57:52 PM Viewing the topic Indometacin Actavis Buy Sale | Buy Indomax online no script | cheap Indometacin no prescription.
Guest 09:55:23 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:49:51 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 09:42:10 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 09:30:33 PM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 09:27:22 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:25:32 PM Viewing the topic Purchasing Femara online without prescription.
Guest 09:24:10 PM Viewing the topic Mendimi im.
Guest 09:23:02 PM Viewing the topic Bashkimi familjar në SHBA, ja vizat për prindërit dhe vëllezërit.
Guest 09:22:26 PM Viewing the topic Nje vend qe keni vizituar dhe ju ka lene mberesa.
Guest 09:18:44 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 09:16:04 PM Viewing the topic Industria e ndërtimit, firmat më të suksesshme në Shqipëri në tre vitet e fundit.
Guest 09:15:11 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 09:15:05 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 09:13:55 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 09:02:03 PM Viewing the topic Historiku i Fotografise Shqiptare-Dinastia Marubi .
Guest 08:56:18 PM Viewing the topic "MIGRENA".
Guest 08:55:08 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 08:54:04 PM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 08:53:12 PM Viewing the topic Purchase Dolfenal online no prescription - Ordering cheap Ponstel.
Guest 08:52:16 PM Viewing the topic Mendimi pozitiv në jetë A F O R I Z M A.
Guest 08:51:11 PM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 08:49:14 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 08:40:34 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 08:40:19 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 08:37:03 PM Viewing the topic CLOMID Discount Pharmacy Purchase - CLOMID Discount Purchase.
Guest 08:36:08 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 08:34:02 PM Viewing the topic Ismail Kadare .
Guest 08:20:53 PM Viewing the topic Ordering sildenafil no prescription.
Guest 08:10:27 PM Viewing the topic Historiku i Fotografise Shqiptare-Dinastia Marubi .
Guest 08:09:15 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 08:04:08 PM Viewing the topic Zbritja e njeriut ne Hënë nje gënjeshter... !? .
Guest 07:58:14 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:57:21 PM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 07:49:19 PM Viewing the topic Bashkimi familjar në SHBA, ja vizat për prindërit dhe vëllezërit.
Guest 07:48:34 PM Viewing the topic Omeprazole Safety Alert - Order Omeprazole Sodium Bicarbonate Capsules without rx, Ordering Omeprazo.
Guest 07:47:27 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 07:44:44 PM Registering for an account on the forum.
Guest 07:40:56 PM Viewing the topic Hidrocentralet e reja ..
Guest 07:38:51 PM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 07:33:02 PM Viewing the topic Miqte e vertete.
Guest 07:30:48 PM Unknown Action
Guest 07:30:37 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:22:54 PM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 07:18:28 PM Viewing the topic Tirane, Ofroj Vend Pune Shitese Mobiljesh! .
Guest 07:17:19 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:17:01 PM Viewing the board Prezantoni veten ne forum!.
Guest 07:16:32 PM Viewing the topic Tirane, ofroj vend pune Mekanik i Mesem .
Guest 07:16:14 PM Viewing the topic Lanoxin Glaxo Smith - Purchase Digoxin bp cheap online with no rx - cheap Lanoxin without prescripti.
Guest 07:09:07 PM Viewing the topic Skeleti i njeriut.
Guest 07:00:08 PM Viewing the topic Order Acetazolamide no prescription - Order Diamox no script.
Guest 06:59:22 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 06:55:56 PM Viewing the topic POEZI QESHARAKE DASHURIE.
Guest 06:49:13 PM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 06:49:06 PM Viewing the results of a search.
Guest 06:44:55 PM Viewing the topic CILAT KRAHINA FLASIN GJUHEN SHQIPE LETRARE..
Guest 06:41:04 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:40:26 PM Viewing the topic Roli i Sigurimit te banda e Xhevdet Mustafës .
Guest 06:40:15 PM Registering for an account on the forum.
Guest 06:40:05 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:38:21 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 06:28:43 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:28:42 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 06:26:58 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 06:25:42 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 06:25:25 PM Viewing the topic Albania and the Albanians.
Guest 06:20:59 PM Viewing the topic AZEM HAJDARI; NJE PISHTAR QE NUK SHUHET.
Guest 06:18:03 PM Viewing the topic Shkrimtari juaj i preferuar ( Shqipetar ).
Guest 06:09:57 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 05:46:45 PM Viewing the topic Vlora turistike.
Guest 05:45:20 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 05:43:34 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 05:43:12 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 05:40:36 PM Viewing the topic Kushtet si mund te pajisen me pasaporte Greke Shqipetaret ..
Guest 05:37:07 PM Viewing the topic Njesite e matjes.
Guest 05:29:52 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 05:27:46 PM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 05:24:16 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 05:07:49 PM Viewing the topic Interaction Prazosin Lisinopril Cardizem - Order Hypovase cheap online without rx.
Guest 05:02:08 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 05:00:39 PM Viewing the topic Cfare domethenie ka emri juaj? .
Guest 04:59:33 PM Viewing the topic NA ISHTE NJE HERE NJE FABRIKE LLAMBASH.
Guest 04:54:55 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 04:50:10 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 04:44:54 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 04:40:05 PM Searching the forum.
Guest 04:37:31 PM Viewing the topic ?.
Guest 04:36:29 PM Viewing the topic Gjuha abuzume letrare Shqype (STANDART I 1972 ?). Ne krize t'pafunme!!!.
Guest 04:32:09 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 04:26:24 PM Viewing the topic Industria e ndërtimit, firmat më të suksesshme në Shqipëri në tre vitet e fundit.
Guest 04:24:33 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 04:19:58 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 04:14:57 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 04:13:49 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 04:09:32 PM Viewing the topic Mendimi pozitiv në jetë A F O R I Z M A.
Guest 04:09:17 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 04:08:31 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 04:03:53 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 03:58:23 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 03:58:10 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 03:28:22 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 03:23:07 PM Viewing the topic KUSH ISHTE KRISTAQ RAMA DHE CFARE LIDHJE KISHTE ME TE DEGJENERUARIN SPIRO KOLEKA.
Guest 03:20:50 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 03:14:45 PM Viewing the topic Skeleti i njeriut.
Guest 03:12:44 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 03:12:01 PM Viewing the results of a search.
Guest 03:06:04 PM Viewing the topic Pasurite e nentokes Shqipetare..
Guest 02:57:04 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 02:56:39 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:52:57 PM Viewing the topic Historiku i Fotografise Shqiptare-Dinastia Marubi .
Guest 02:51:35 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:51:32 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 02:46:56 PM Viewing the topic Shiko filma ne Youtube.
Guest 02:44:31 PM Viewing the topic Figura te shquara shqiptare.
Guest 02:39:21 PM Viewing the topic Purchasing Femara online without prescription.
Guest 02:33:38 PM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 02:31:30 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 02:29:40 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 02:28:54 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:28:50 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 02:19:38 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 02:18:41 PM Viewing the topic Kërkojmë ASTROLOGË, NUMEROLOGË, TAROTOLOGË etj për punë.
Guest 02:07:02 PM Viewing the topic Chloroquine Use Salmonella Resistance, Purchasing aralen no prescription - Purchasing cheap Chloroqu.
Guest 02:06:19 PM Viewing the topic Skeleti i njeriut.
Guest 02:03:35 PM Viewing the topic Librazhd, sekuestrohen 8 kg heroinë. Në pranga 3 persona.
Guest 01:52:18 PM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 01:50:41 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:50:37 PM Searching the forum.
Guest 01:37:15 PM Viewing the topic Sokrati ( jeta theniet dhe filozofike).
Guest 01:34:43 PM Viewing the topic Gezuar Festat :.
Guest 01:34:37 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:32:44 PM Viewing the topic Mendimi pozitiv në jetë A F O R I Z M A.
Guest 01:27:41 PM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 01:10:10 PM Viewing the board Kampionati Shqiptar i Futbollit.
Guest 12:50:49 PM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 12:30:30 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 12:29:56 PM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 12:29:53 PM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 12:25:03 PM Viewing the topic Urojme mireseardhjen e anetarit te ri Thesar!.
Guest 12:15:18 PM Viewing the topic A mendoni se egziston një Qënie e Mbinatyrshme, dhe PSE?.
Guest 12:15:02 PM Viewing the topic Ekologjia.
Guest 12:09:06 PM Viewing the topic Tirane, ofroj vend pune Mekanik i Mesem .
Guest 12:08:53 PM Viewing the topic A duhet te denohet penalisht ish Ministri Ylli Pango?.
Guest 12:04:44 PM Viewing the board Njoftime te ndryshme/Advertising.
Guest 11:57:49 AM Viewing the topic Rregullat e reja për marrjen e diplomës për gradën “Doktor”.
Guest 11:40:53 AM Viewing the topic Pozita gjeografike e Shqiperise .
Guest 11:35:58 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 11:18:19 AM Viewing the topic Tirane, ofroj vend pune Mekanik i Mesem .
Guest 11:16:37 AM Viewing the topic Ambasada Amerikane: Si Duhet Të Aplikoni Për Viza.
Guest 11:09:54 AM Viewing the board Free SMS .
Guest 10:54:30 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 10:50:35 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 10:45:53 AM Viewing the topic Historia e Shqipërisë nën sundimin osman.
Guest 10:21:34 AM Viewing the topic E Nese fiton Obama.....
Guest 09:50:12 AM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 09:48:41 AM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 09:37:49 AM Viewing the topic Interaction Prazosin Lisinopril Cardizem - Order Hypovase cheap online without rx.
Guest 09:21:30 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 09:05:29 AM Viewing the topic Purchase SILDENAFIL Worldwide Shipping - Buy SILDENAFIL UK.
Guest 08:49:20 AM Viewing the board Lojra.
Guest 08:38:00 AM Viewing the topic Bashkimi familjar në SHBA, ja vizat për prindërit dhe vëllezërit.
Guest 08:21:16 AM Viewing the topic “Dua të shes veshkën”.
Guest 08:18:19 AM Viewing the board Temat e Depozituara Mbas Fshirjeve.
Guest 08:13:00 AM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 08:12:40 AM Viewing the topic Listat e zgjedhesve te 28 Qershorit. Shikoni se ne cilen qender do te votoni.
Guest 07:59:04 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:46:04 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 07:44:59 AM Viewing the topic Durres, jap me qera apartament 76 m² 15 Euro/nata (Plazh) .
Guest 07:28:31 AM Viewing the topic Vetevendosje !.
Guest 07:14:15 AM Registering for an account on the forum.
Guest 07:13:27 AM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 07:04:58 AM Searching the forum.
Guest 06:56:48 AM Viewing the topic Tokat, çmimet për 12 qarqe.
Guest 06:55:33 AM Viewing the topic Shkrimtari juaj i preferuar ( Shqipetar ).
Guest 06:41:06 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:40:38 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:40:38 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:40:38 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:40:38 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:40:38 AM Viewing the topic Ordering Remeron cheap online without prescription.
Guest 06:40:37 AM Viewing the topic Digjen 1 mijë kutitë e para, KQZ: Vendimi është ligjor.
Guest 06:40:37 AM Viewing the topic PREVACID 15mg - PREVACID 20 Mg.
Guest 06:40:37 AM Viewing the topic 10 gjërat që duhet të dimë nga shkenca.
Guest 06:40:37 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 06:36:16 AM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 06:31:30 AM Viewing the topic PREVACID Medicine - PREVACID Prescription.
Guest 06:29:00 AM Viewing the results of a search.
Guest 06:22:10 AM Viewing the topic FILOZOFËT .
Guest 06:15:21 AM Viewing the topic EDI RAMA DHE PARTIA SOCIALISTE.
Guest 06:05:28 AM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 05:58:22 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 05:49:57 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 05:42:07 AM Viewing the board Arti Shqiptar.
Guest 05:34:01 AM Viewing the topic Albania and the Albanians.
Guest 05:30:15 AM Viewing the board Njoftime.
Guest 05:26:52 AM Viewing the topic Ka humbur Lidabica.
Guest 04:58:54 AM Searching the forum.
Guest 04:57:55 AM Nothing, or nothing you can see...
Guest 04:21:24 AM Viewing the topic DASMA E MEDES.
Guest 04:19:14 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 04:16:13 AM Viewing the topic SI TE VEPROJE AMERIKA ,DO VEPROJ E GJITHE BOTA!!.
Guest 03:13:48 AM Viewing the topic Problemet e shoqnise Shqyptare (Sociale).
Guest 03:09:00 AM Viewing the topic Protesta ne Presheve..
Guest 03:05:10 AM Viewing the board Zona e Tifozerise.
Guest 02:52:48 AM Viewing the topic "Shqiperia ne NATO, hap historik".
Guest 02:45:15 AM Viewing the topic Purchasing metformin no prescription | Actoplus Met.
Guest 02:30:31 AM Viewing the topic Shenja e horoskopit.
Guest 02:26:12 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:43:14 AM Viewing the topic Ishujt Bora Parajsa tokesore .
Guest 01:40:36 AM Viewing the topic Purchase Lamisil Cream online no prescription, Purchasing cheap Lamisil Cream with no rx.
Guest 01:38:55 AM Viewing the board index of Postimi Juaj.
Guest 01:38:53 AM Viewing the topic Cheap EFFEXOR - Cheap EFFEXOR Xr.
Guest 01:24:26 AM Viewing the board Blejme/Buy.
Guest 01:18:55 AM Viewing the board Teknologjia .
Guest 01:12:18 AM Viewing the topic Enver Hoxha, meraku për të birin e sëmurë.
Guest 01:08:17 AM Viewing the board Klubi i Fansave.
Guest 01:03:13 AM Viewing the topic Arshi Pipa.
Guest 01:02:47 AM Viewing the topic PREVACID Medicine - PREVACID Prescription.
Guest 12:58:00 AM Viewing the topic C'eshtja komtare ??? Plaga e thelle e kombit Shqyptare!!!.
Guest 12:50:21 AM Viewing the topic A F O R I Z M A nga Daut Demaku .
Guest 12:40:29 AM Viewing the topic Gjuha abuzume letrare Shqype (STANDART I 1972 ?). Ne krize t'pafunme!!!.
Show