Author Topic: Leonora Jakupi me pushime në Durrës  (Read 3650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Staff

  • Administrator
  • Anetar i Vjeter
  • *****
  • Posts: 608
  • Postimet: +4/-0
  • Gender: Male
Leonora Jakupi me pushime në Durrës
« Reply #1 on: July 06, 2010, 11:30:44 PM »
Viteve të fundit, Durrësi është bërë shtëpia e saj e pushimeve verore. Kjo jo vetëm sepse këngëtarja, Leonora Jakupi ka një axhendë të gjatë koncertesh në këtë qytet, por sepse ajo vjen në këtë qytet për të shijuar detin, qetësinë dhe kënaqësinë. Jakupi ka mbërritur në Durrës prej pak ditësh dhe ajo shprehte se për këtë qytet ka një dashuri të vecantë dhe madje ka blerë edhe një shtëpi atje në të cilën kthehet cdo vitë në stinën e verës.