Author Topic: Sa ju besojne femrat taksive pas gjysmes se nates?  (Read 8801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shani hoti

  • Guest
Sa ju besojne femrat taksive pas gjysmes se nates?
« Reply #1 on: October 13, 2008, 08:00:49 PM »
Eshte shume veshtire te thuhet kur nuk jeni ne rolin e Femres. tiu besosh njerezve ne oret e vona te nates eshte shume problem.  Kerkoj nga femrat qe te shprehen dhe te tregojne per provojat e tyre gjate jetes se tyre te nates, ku per seksin femer ndjej respekt te veqant.

www.universforum.com/forum
« Last Edit: February 08, 2009, 12:18:14 AM by Gerrard73 »